Praktijklessen

hoe gaan wij te werk ?

Bij Autorijschool Ouled kun je terecht voor verschillende rijopleidingen. Deze zijn afgestemd op jouw wensen en rij niveau en daarom beginnen we altijd met een gratis proefles. Hierbij bekijken we samen wat voor jou de juiste aanpak is. Aan de hand hiervan spreken we een lesprogramma af dat het beste bij je past.

Uiteraard bieden we je de mogelijkheid om ’s avonds, in het weekend of meerdere keren per week je rijopleiding te volgen. De kosten betaal je vervolgens in gemakkelijke termijnen.

Heb je last van faalangst? Ook dat is geen probleem bij Autorijschool Ouled, wij bieden psychologische hulpverlening, zodat ook jij je rijbewijs kunt halen. Verder bestaan onze diverse pakketten uit verschillende mogelijkheden, zoals pakketten waarbij het theorie-examen, een proefexamen en praktijkexamen in opgenomen zijn. De variatie is alom aanwezig en een handig overzicht kun je hier vinden.

Ook is het bij Autorijschool Ouled mogelijk om deel te nemen aan de 2toDrive actie. Vanaf 1 november 2011 is het mogelijk om rijlessen te nemen als je 16.5 jaar bent. Op deze leeftijd kun je dan beginnen met rijlessen en op je 17 jaar kun je al je rijbewijs halen. Voor meer informatie over 2todrive kun je b terecht.

Als je je rijbewijs gehaald hebt, dan krijg je van ons ook nog eens een leuke verrassing: