Rijsimulator:

Nieuw en Uniek in de Noordoostpolder.

Haal je voordeel om met een rijsimulator te oefenen zodat je daarna in minder rijlessen je rijbewijs kunt halen. De slagingskansen zijn aanzienlijk hoger als je eerst hebt geoefend met de rijsimulator, omdat;

  • Verschillende situaties uit de praktijk kunnen op de rijsimulator worden beoefend, waarbij het aantal leermomenten vele malen hoger is dan op de openbare weg.
  • Je krijgt een betere gevaarherkenning en meer verkeersinzicht.
  • Je kunt beter oefenen aan je zwakke punten die jou in je examen kunnen belemmeren.
  • Ook als je al in het bezit bent van je rijbewijs maar problemen ondervindt met bv in of uitvoegen op de snelweg, kan de rijsimulator je daarbij helpen.
  • Wel je rijbewijs maar onzeker of angstig geworden, de rijsimulator kan je zelfvertrouwen weer vergroten.

Tevens;

  • Werken wij samen met scholen wat betreft de verkeersveiligheid op de weg.
  • Is het mogelijk om een situatie van alcoholgebruik in het verkeer na te bootsen met de simulator.
  • Onderzoek van TU Delft heeft aangetoond dat de leerlingen sneller slagen door te oefenen met de rijsimulator.

Theorielessen:

Tevens bieden wij theorielessen aan, zowel klassikaal als individueel. Dit doen wij in een moderne theorielokaal voorzien van technische hulpmiddelen.

Open dag: Groot succes

De open dag van autorijschool ouled op 25 februari 2012 was een groot succes. Deze dag werd druk bezocht ruim honderd bezoekers kwamen de opening bekijken.

Enthousiast

De bezoekers waren enthousiast over het gebouw, en wat autorijschool ouled te bieden heeft. De professionaliteit van de autorijschool en de sfeer in het gebouw. De bezoekers waren over het algemeen oprecht geintereseerd in wat autorijschool ouled in de regio te bieden heeft.

Rondleidingen

Op de open dag kon je kennismaken met de rijinstructeur en de rijsimulator uitproberen en in de theorielokaal kon je zelf verkeers situatie’s oplossen met de Digi bord van autorijschool ouled en kregen bezoekers allerlei informatie